Onsdag den 3. april kl. 19.30 - 21.30 i Quben, Bøgildvej 6, 7430 Ikast

Orkester MidtVest fejrer i 2019 sit 25-års jubilæum, og har i den forbindelse inviteret fire af Ensemble MidtVests fantastiske musikere til at være solister med orkestret i Mozarts Sinfonia Concertante. Solisterne er Charlotte Norholt/fløjte, Peter Kirstein/obo, Neil Page/Horn og Yavor Petkov/fagot. 

Koncertens dirigent hedder Christian Øland, som på trods af sin unge alder allerede er en eftertragtet figur, der har dirigeret mange af de professionelle orkestre i Skandinavien.

Program
Beethoven: Coriolan Ouverture op. 62 i c-mol (1807)
W.A. Mozart: Sinfonia concertante KV 297b i Eb-dur (1778)
- med fire solister på fløjte, obo, horn og fagot.
Beethoven: Symfoni nr. 1 (1800)

Koncertrækken er støttet af:
Knud Højgaards Fond
Augustinus Fonden
Oticon Fonden
Toyota-Fonden

Pris: 120 kr. inkl billetgebyr

Billetsalg: 

www.billetten.dk 

Arrangør: Klassisk Ikast-Brande

 

Melodi Grand Prix gennem 50 år

Lørdag den 6. april kl. 19.00 i Kulturhuset Den gl, Biograf, Ågade 2, Engesvang

I et stort festfyrværkeri bliver både kendte, skæve og sjove Melodi Grand Prix-klassikere fortolket af lokale artister. De danske vindere: Ingemann, Olsen og De Forest bliver hyldet med deres vindersange. Også Seeback og Johnny Logan kommer på programmet sammen med mange mange flere.

I ægte kabaret-stil er der servering mellem aftenens tre musikalske sæt. Efter forestillingen fortsætter festen med Mikkels diskotek, hvor der bliver mulighed for at danse og feste med aftenens musikalske artister.

 

Pris: 200 kroner (kabaret, 3 retter mad og diskotek). Billetter på www.engesvangkultur.dk og i Dagli'Brugsen.

Arrangør: Kulturens venner

 


Klassisk koncert med Ensemble MidtVest

 

Klassisk koncert med Ensemle Midtvest

Torsdag den 11. april kl. 19.30 i Kulturhuset Den gl. Biograf, Ågade 2, Engesvang

Sammen med ensemblets kunstneriske konsulent, Sergio Azzolini, dykker vi ned i Sturm und Drang-perioden og opfører værker fra den sjældent spillede generation mellem Johann Sebastian Bach og Wolfgang Amadeus Mozart.
I overgangen fra barokken til de klassiske former og harmonier hører vi modsætningen mellem oplysningstidens præcision og klarhed og Sturm und Drang-musikkens udtryksfulde og emotionelle karakter, der netop har gjort musikken til en forgænger for romantikken. Koncerten tager således publikum med på en emotionel rejse fra mørke til lys, fra storm til sol og fra mol til dur.

Pris: 150 kroner. Køb billet på emv.dk eller ved indgangen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk